Winters wit

door Marie Méro

Eens geen veilig zwart jurkje maar maagdelijk winters wit. Het is én blijft een échte trend dit seizoen! Wij vinden het alvast gesofisticeerd, elegant en gedurfd en laat dat nu net de keywoorden zijn waarmee we onze kleerkast deze winter willen beschrijven!

 

Monotoon

Google vertelt ons dat 'monotoon' het tegenovergestelde is van 'boeiend' maar deze volledig witte Marie Méro outfits bewijzen het tegendeel. Tijd om de komende donkere winterdagen een tikkeltje pit te geven.

 

 

Over Marie Méro

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega's werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst. Marie Méro wordt verkocht in meer dan 250 multimerkenwinkels in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, in 12 shop-in-shop corners in Inno Galeria en in eigen stores in Mechelen, Gent, Roeselare, Leuven, Nieuwpoort, Knokke, Hasselt, Maastricht en vanaf nu ook in Antwerpen. www.mariemero.be