Marie Méro zet voet in modewalhalla Antwerpen

met de opening van een splinternieuwe flagshipstore in de Huidevettersstraat

Story image

Marie Méro, het Belgische fashionlabel, zet haar uitbreidingsstrategie verder en opent in Antwerpen een Marie Méro flagshipstore. Na Maastricht en Hasselt is Antwerpen de 3e Marie Méro winkel die dit jaar haar deuren opent. Vanaf vandaag verwelkomt Marie Méro modeliefhebbers in het prachtige pand in de Huidevettersstraat, Antwerpen.

Steven Van der Elst,  eigenaar en zoon van oprichters Marie Méro is bijzonder trots: “Ik geloof sterk in de kracht van ons Belgisch modelabel en ben verheugd om in dé modestad Antwerpen een nieuwe flagshipstore te openen. Het is een parel van een winkel en voor ons is dit een ware mijlpaal. Ons team kijkt er enorm naar uit om Antwerpenaren en alle fashion lovers uit België te verwelkomen in onze prachtige nieuwe winkel."

De nieuwe winkel bestaat uit twee verdiepingen en staat voor een succesvolle combinatie van persoonlijke hulp, een modern en trendy interieur en een op en top Belgische collectie voor iedere vrouw, ieder figuur en ieder moment van de dag. Ook in deze store is het doel klanten te doen stralen!

Wist je dat de flagshipstore te Antwerpen de 9e Marie Méro winkel in België is? 10 als je de webshop erbij rekent.

#kooplokaal

In de splinternieuwe, Antwerpse flagshipstore staat beleving voorop. De etalage is bewust deel van de winkel, geen afbakening maar één grote en open ruimte die je meeneemt in de trendy Marie Méro wereld. Daarnaast werkt het Aalterse familiebedrijf maar wat graag met Belgische partners. Paspoppen van Bonami en verlichting van PSM Lighting zijn ook in de Antwerpse winkel terug te vinden.

Story image

De belangrijkste herfst/winter trends volgens Nancy Lefevre, head of styling bij Marie Méro:  

1. Boot cut
2. Broekrok
3. Lange rok
4. Asymmetrie
5. Maxi dress
6. Maxi coat

Marie Méro, mode over generaties heen 

Marie Méro is een eigentijds Belgisch modemerk dat elke vrouw laat stralen, over generaties heen. Moeders, dochters en vriendinnen inspireren elkaar steeds opnieuw, en halen zo het beste van zichzelf naar boven. Met deze fiere ladies in gedachten ontwerpt Marie Méro haar collectie, met een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor iedere vrouw van maat 36 tot 48. 


Marie Méro Antwerpen

Huidevettersstraat 17
2000 Antwerpen
Tel. 033/34.60.99

 

Over Marie Méro

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega's werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst. Marie Méro wordt verkocht in meer dan 250 multimerkenwinkels in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, in 12 shop-in-shop corners in Inno Galeria en in eigen stores in Mechelen, Gent, Roeselare, Leuven, Nieuwpoort, Knokke, Hasselt, Maastricht en vanaf nu ook in Antwerpen. www.mariemero.be