Marie Méro opent allereerste buitenlandse pilootwinkel in hartje Maastricht

 

Marie Méro, het trendy Belgische fashionlabel, opent vandaag haar allereerste buitenlandse Marie Méro pilootwinkel in bruisend Maastricht (Nederland). Ruben en Steven Van der Elst, ​ eigenaars en zonen van oprichters Marie Méro vertellen enthousiast: “De opening van onze allereerste shop buiten België betekent het begin van een nieuw hoofdstuk voor Marie Méro. Marie Méro staat voor trendy Belgisch design geproduceerd in Europa en dat willen wij ook in het buitenland op de kaart zetten.

Dat Marie Méro blijft investeren in eigen winkels, maakt deel uit van haar groeistrategie. Steven licht toe: “Vorige week hebben we een nieuwe Marie Méro conceptstore geopend in Hasselt, in mei plannen we de opening van een conceptstore in hartje Antwerpen en vandaag openen we onze allereerste buitenlandse winkel in het stijlvolle centrum van Maastricht. We kiezen bewust voor steden die pure fashion uitstralen en wij zijn er dan ook van overtuigd dat inwoners en bezoekers van deze modesteden snel hun weg naar onze nieuwe shops zullen vinden.” 

Ruben vult aan: “Customer experience staat centraal in het Marie Méro-concept. Ook in Maastricht willen wij onze klanten de felgesmaakte Marie Méro cocktail bieden: de combinatie tussen persoonlijk onthaal, een trendy shopdesign en een fantastische collectie ontworpen door ons eigen stilistenteam die elke vrouw, over generaties heen, laat stralen.”

Marie Méro Maastricht - Plankstraat 7 - 6211 GA Maastricht

Voor meer informatie:

Amy van Wingen 

Marketing Verantwoordelijke Marie Méro

+32 (0)9 374 11 71

[email protected] 

Over Marie Méro

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega's werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst. Marie Méro is een eigentijds Belgisch modemerk voor elke vrouw, over generaties heen. Moeders, dochters en vriendinnen inspireren steeds opnieuw, en halen zo het beste van zichzelf naar boven. Met deze fiere ladies in gedachten ontwerpt Marie Méro haar collectie, met een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor iedere vrouw van maat 36 tot 48. Marie Méro wordt verkocht in meer dan 250 multimerkenwinkels in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, in 12 shop-in-shop corners in Inno Galeria en in eigen stores in Mechelen, Gent, Roeselare, Leuven, Nieuwpoort, Knokke en vanaf nu ook in Hasselt. 

 

Over Marie Méro

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega's werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst. Marie Méro wordt verkocht in 200 multimerkenwinkels in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, via hun populaire webshop en in eigen concept stores in Mechelen, Gent, Roeselare, Leuven, Nieuwpoort, Knokke, Hasselt, Maastricht, Oostende, Kortrijk en vanaf 29 maart in Waasland Shopping. www.mariemero.be